Accident feroviar la Poieni. Un container a căzut de pe o trailer și a fost lovit de tren - VIDEO și FOTO


Un incident feroviar a avut loc, marți după-amiază, pe raza localității Poieni (n.red. ISU Cluj anunță că apelul inițial a arătat că incidentul a avut loc în Negreni).

Conform ISU Cluj, în urmă cu puțin timp pompierii au fost alertați despre faptul că un container s-a desprins de pe un autotren și a ajuns în zona căii ferate.

Un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroșat containerul respectiv. În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială și un echipaj SMURD. Din primele informații nu sunt anunțate persoane rănite.

-------------------------------------

UPDATE

”Un tren care circula pe ruta Oradea - Cluj a fost avariat de un container cazut de pe un ansamblu de vehicule care se deplasa pe DN1.

 În urma evenimentulul nu au rezultat victime. Traficul feroviar este momentan blocat pentru degajarea containerului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Nu sunt persoane rănite, se pare că în garnitura de tren se aflau cca opt pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Traficul feroviar este blocat în acest moment pe ambele linii feroviare și pe una dintre benzile de circulație”, a spus și purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

WhatsApp Image 2020-09-15 at 18.26.43 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-09-15 at 18.26.43.jpeg

WhatsApp Image 2020-09-15 at 18.26.42.jpeg

Comentarii Facebook