Joi 9 Aprilie

Accident DRAMATIC la Cămărașu. Doi copii răniți, spulberați pe marginea drumului


Un accident de circulație grav s-a produs vineri seara pe raza localității Cămărașu. 

Din primele informații rezultă că un autoturism a depășit neregulamentar pe linia continuă și a intrat în impact cu  o camionetă, pe care intenționa să o depășească și care era condusă de un tânăr de 28 de ani din Cămărașu. Acesta intenționa să intre într-o curte, moment în care autoturismul intrat în depășire l-a lovit și a ajuns pe sensul opus, lovind doi copii , de 8 și 12 ani, care se aflau pe acostamentul neconsolidat. Autoturismul intrat în depășire era condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Solovăstru, județul Mureș.

Ambii șoferi sunt vinovați de producerea accidentului, potrivit primelor date de la fața locului.

Au fost răniți doi copii, cu vârste de cca. 10-12 ani. Cei doi copii sunt în stare gravă, pentru unul dintre ei s-au început manevrele de resuscitare.

Copilul a răspuns manevrelor de resuscitare, este transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică. 

Și cel de-al doilea copil este transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul andrei Biriș.

IMG-20200131-WA0017.jpgIMG-20200131-WA0016.jpg

Comentarii Facebook