Accident deosebit de grav pe strada Traian Vuia! O mașină s-a încolăcit în jurul unui stâlp - FOTO și VIDEO


Un accident grav s-a produs joi dimineața, pe strada Traian Vuia. Trei persoane au rămas încarcerate într-un autoturisme care a lovit un stâlp.

Accidentul s-a produs la ora 6.00. Șoferul a circulat cu viteză foarte mare și, într-o curbă la dreapta, a intrat într-un stâlp. Șoferul care conducea mașina are 22 de ani, este din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud. Acesta se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca și nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și a lovit un stâlp.  

În urma impactului a rezultat rănirea acestuia şi a altor 2 persoane, pasageri în autoturism, 2 tineri de 20 şi 22 de ani, din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud.

Galeria FOTO și VIDEO AICI.

Mai multe echipaje SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Autoturismul a lovit stâlpul în lateral și, practic, s-a îndoit în urma impactului. 

Două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Cluj și 12 salvatori ISU au intervenit pentru a descarcera victimele prinse în autoturism.

Șoferul a fost intubat, fiind inconștient, dar ceilalți doi pasageri erau conștienți. Toți trei au fost duși la UPU Cluj.

WhatsApp Image 2020-06-25 at 07.04.11.jpeg

WhatsApp Image 2020-06-25 at 07.04.12.jpeg

WhatsApp Image 2020-06-25 at 07.04.13.jpeg

Comentarii Facebook