Accident cu victime în centrul Clujului. O mașină a fost răsturnată pe mijlocul drumului FOTO



Un accident rutier, soldat cu rănirea unor persoane a avut loc, marți după-amiază, pe strada Moților din Cluj-Napoca.

Din primele informații, în incident au fost implicate un troleibuz și un autoturism, cel din urmă ajungând răsturnat pe carosabil.

Conform martorilor de la fața locului, două persoane ar fi fost rănite în urma accidentului, dintre care una rămânând încarcerată.

 

Circulația pe Moților a fost blocată, iar traficul din zonă a fost redirecționat.

----------------------

UPDATE

 

În accident au fost implicate două autoturisme și un troleibuz. Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe prima badă ar fi virat, fără a se asigura, pentru a trece pe banda a doua, astfel șoferul autovehicului aflat pe banda secund ar fi fost determinat, pentru a evita impactul, să vireze, intrând pe contrasens și intrând în coliziune cu un troleibuz. În urma impactului, șoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu troleibuzul a fost rănit grav, fiind transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

De asemenea, doi călători din troleibuz au fost transportați la spital, însă mai multe persoane din mijlocul de transport în comun ar fi suferit răni minore în urma accidentului.

 

Comentarii Facebook