Accident cu patru victime la Dej. Ambii șoferi implicați erau băuți VIDEO


Un accident rutier soldat cu patru victime a avut loc duminică, pe strada Crângului, municipiul Dej, ambii șoferi implicați aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Soferul unui autoturism Skoda care circula pe directia Bungar – Centru a lovit din spate un alt autoturism care circula pe aceeasi directie. În urma impactului au fost rănite patru persoane, printre care și o fetiță de 9 ani.


GHEORGHE B. din Dej, având o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crângului, la punerea în mişcare de pe loc nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat  în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de IOAN B.din Gherla, care avea o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în comunicatul emis de IPJ Cluj.


Ambii conducători auto sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.


Sursă video: Dejeanul.ro



accident crangului dejeanul de DejeanulRo

Comentarii Facebook