Marti 24 Mai

Accident cu patru victime la Apahida! Un șofer a intrat în depășire și s-a răsturnat cu mașinaUn accident rutier, soldat cu rănirea a patru persoane, a avut loc, miercuri seară, în afara localității Apahida.

Conform polițiștilor, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Mociu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN16, pe direcția Cluj-Napoca - Reghin, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui autovehicul, iar la reintrare pe banda aferentă sensului său de mers a intrat în coliziune cu acesta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea părții carosabile, răsturnându-se ulterior pe pavilion.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, de 21 de ani, și a unei femei, de 43 de ani, ambii din comuna Mociu, pasageri în autovehiculul angajat în depășire.

De asemenea, conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, precum și un bărbat, de 55 de ani, din comuna Mociu, pasager în același autoturism, au fost răniți ușor.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

Comentarii Facebook