Accident cu patru morti la Ghirisu Roman, Cluj! Un sofer a adormit la volan si a omorat patru oameni - VIDEO


Un accident soldat cu patru morti si doi raniti s-a produs in localitatea Ghirisu Roman, intre Caianu si Mociu, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj.

Din primele informatii rezulta ca o autocamioneta cu numere de Valcea a intrat intr-un autoturism inmatriculat in Cluj. In accident au fost implicate 6 persoane, dintre care patru au murit si doua sunt ranite grav.

 

"Informatiile sunt preliminare. Colegii de la fata locului sustin ca s-au inregistrat 4 morti si 2 raniti grav", a spus purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE 8.57

"Accidentul s-a produs in jurul orei 7.00, pe DN 16. O autoutlitara a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autoturism. Accidentul s-a soldat cu patru morti si doi raniti. Cele patru persoane decedate erau in masina care circula regulamentar. Soferul din autoutilitara a fost ranit. O alta persoana ranita se afla in autoturism si a fost dusa la spital", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Soferul vinovat de producerea accidentului a fost audiat de politisti. Aceasta a declarat ca a intrat in cursa la ora 5.00 si transporta paine spre localitatea Camarasu. Soferul a mai spus ca nu isi poate explica ce s-a intamplat, deoarece in localitatea Camarasu a atipit la volan si a intrat in coliziune cu masina in care se gaseau cele 5 persoane, dintre care 4 au murit.

 

Soferul autoutilitarei este angajat la firma Vel Pitar.

 

 

Vezi si...

Accidentul de la Ghirisu Roman, la cateva minute dupa carnagiu IMAGINI SOCANTE VIDEO

Comentarii Facebook