Miercuri 24 Aprilie

Accident cu două victime în Mărăști. Un șofer neatent a intrat în giratoriu fără să acorde prioritate FOTO


Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, marți dimineațp, în jurul orei 06.15, la intersecția străzilor Fabricii și Anina.

”Un tânăr de 24 de ani, din Mediaș, care circula pe strada Călan spre strada Anina, la intersecția cu strada Fabricii, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism aflat în sensul giratoriu. În urma imactului, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, a fost proiectat într-un stâlp”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Conducătorul auto a fost rănit destul de grav, acesta fiind transportat la UPU pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

De asemenea, o tânără de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră într-un autobuz, a fost rănită ușor. Conform oamenilor legii, șoferul autobuzului a fost nevoit să frâneze brusc pentru a evita impactul cu cele două autoturisme implicate în accident, moment în care tânăra s-a dezechilibrat și a căzut.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

 

FOTO: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook