Accident cauzat de un clujean RUPT de beat la volan! O persoană a fost rănită


Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc joi seară, pe raza localității Sânnicoara. Incidentul a fost cauzat de un șofer beat la volan.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 17:00, pe DN 1C, în localitatea Sânnicoară, comuna Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a două autovehicule”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, un bărbat în vârstă de 42 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1C E 576, dinspre Cluj-Napoca înspre Apahida, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, rezultând o concentrație de  1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoarea indicată, acesta a fost condus la UPU 1 Cluj-Napoca unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celuilalt conducător auto.

Șoferul vinovat este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute de Codul penal.


Comentarii Facebook