O autoutilitara pe care lucrau doi muncitori la inaltime a fost lovita in plin de un TIR

Doi muncitori care lucrau la inaltime, la montarea instalatiilor de iarna, in comuna Apahida au ajuns la spital cu rani, dupa ce autospeciala pe care se aflau a fost lovita in plin de un TIR. Accidentul s-a produs in jurul orei 19.30.

 

Cei doi barbati au cazut de la 3 - 4 metri si au fost transportati la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj pentru ingrijiri. Cei doi muncitori au reusit sa sara de pe scara in momentul impactului, unul dintre ei s-a ales cu leziuni la coloana, iar celalalt cu rani usoare.

 

Soferul TIR - ului care a provocat accidentul a declarat ca nu a vazut autospeciala pe care se aflau muncitorii si a acrosat-o. Politistii care au investigat cazul spun ca acesta nu era baut in momentul accidentului.

 

Primarul comunei Apahida, Ionel Farcas, a declarat pentru Stiri de Cluj ca lucrarea "era semnalizata corespunzator, cu jaloane si traficul era dirijat de politistii comunitari. Soferul TIR -ului a ignorat toate avertizarile si a intrat in autospeciala pe care se alfau cei doi muncitori de la firma Neon Lightning care instalau dispozitivele luminoase pentru Craciun".

 

Ionel Farcas a mai spus ca daca soferul ar fi folosit tronsonul de centura inaugurat la Apahida, accdentul nu s-ar fi petrecut. Pe aceasta cale primarul a cerut inca o data politiei sa interzica accesul traficului greu prin comuna, deoarece oricand se pot produce astfel de accidente grave.

Comentarii Facebook