Miercuri 24 Aprilie

Abuzurile sexuale semnalate la IPJ Cluj, anchetate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj

 

Un clujean a înaintat o plângere penală împotriva comisarului șef Alexandru Miron, acuzat de o polițistă de hărțuire sexuală, iar cercetarea va fi făcută de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

 

Ioan S. Pop a făcut o plângere împotriva comisarului Alexandru Miron la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în 18 ianuarie, pornind de la articolul publicat de Știri de Cluj, unde o polițistă descria calvarul prin care a trecut. 

 

Plângerea a fost direcționată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, singurul abilitat să facă o astfel de cercetare. ”Plângerea a constat în transmiterea exactă și conformă a materialulul dvs. de presă către Ministerul Public, Parchetul General al României. Articolul Dvs. nefiind semnat, P.I.C.C.J. a considerat că e suficientă semnatura mea electornică, în calitate de observator pt. drepturile omului ce intervine și sesizează abuzuri grave împotriva unei minorități sexuale”, ne-a declarat Ioan S. Pop, care se recomandă a fi reprezentant al Human rights.

 

Citește AICI articolul de la care a pornit scandalul.

Comentarii Facebook