ABUZ! Polițist din Cluj claxonează un șofer parcat în stația de autobuz și apoi îi iau locul - FOTO

 

Un clujean a fotografiat o mașină de poliție parcată într-o stație de autobuz de pe strada București. Polițistul este acuzat că a comis un abuz ”șmecheresc” pentru a ”fura” acel loc de parcare.

 

In data de 19.02.2013 la ora 18 30 pe strada bucuresti am asistat la un nou abuz din partea politiei romane cand acesta a claxonat pe un sofer OPRIT care vorbea la telefon in statia de autobuz situat langa hotel Zimbru pe strada Bucuresti.

 

Evident soferul s-a pus in miscare, dupa care a PARCAT politistul cu masina de serviciu in locul soferului, chiar sub semnul de statie pentru mijloacele de transport in comun, dupa care a coborat un agent gras si mai in varsta cu un jandarm, razand de soferul pus pe fuga dupa care a inchis masina si a plecat fara nici cea mai mica graba la hotelul Zimbru la o cafeluta.

 

Ma intreb acesti politisti adevarati ”brat al legii” de ce nu sunt amendati cu taiere de salar? De ce nu sunt trasi la raspundere? Unde se pot reclama aceste abuzuri? Sunt niste persoane platite din banii contribuabililor tocmai ca sa i-si bata joc de contribuabili si sa faca diferite abuzuri.

 

In urma cu circa doua saptamani, pe 21 Decembrie, vis a vis de Prefectura, a PARCAT un MCV de politie pe locul pentru persoanele cu dizabilitati. Cand au coborat patru agenti de politie de la rutiera fara chipiu din dotare au trecut strada evident nu pe trecerea de pietoni situată la 10 metri distanta, ci pe interzis și au intrat la hotelul Victoria tot la o cafeluta in timpul serviciului cu masina din dotare a politiei si pe carburantul platit de catre contribuabil.

 

Ca cetateni am dori sa se ia imediat masuri drastice pentru acesti ”zei” al orasului si sa fie si ei penalizati drastic pentru aceste fapte”, ne-a scris un clujean, care a dorit să își păstreze anonimatul. 

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook