A venit primăvara! Vezi prognoza meteo pentru următoarele 4 zile. Se anunță un weekend călduros în județul Cluj


A venit primăvara într-un final. Vremea se încălzește pe zi ce trece în toată țara. Chiar și la Cluj, prognoza meteo prevestește un weekend frumos și plin de soare. Vezi și tu cum va fi vremea în următoarele patru zile în județul Cluj.

Potrivit prognozelor meteo, la Cluj vom avea parte de un sfârșit de săptămână plin de soare și cu temperaturiridicate, numai bune pentru plimbări. Vremea se va menține la fel de frumoasă și în prima zi a săptămânii viitoare.

Vremea în județul Cluj

Vineri, 25 martie, cerul va fi în mare parte însorit, iar temperatura medie va fi de 14 grade Celsius în timpul zilei. Pe timpul nopții temperaturile vor scădea sub pragul înghețului, minima nopții ajungând la -1 grad Celsius.

Sâmbătă, 26 martie, cerul va fi însorit spre parțial noros și temperatura crește la 17 de grade Celsius. Plus, șansele de precipitații sunt de 1%. Pe timpul nopții sunt așteptate 5 grade Celsius.

Duminică, 27 martie, temperaturile maxime rămân în jurul celor înregistrate sâmbătă. Minima nopții va fi de 1 grad Celsius, iar vântul va sufla cu 20 km/h.

Începutul de săptămână vine cu 20 de grade în termometre pe timpul zilei și cu 5 grade Celsius noaptea. Șansele de ploaie vor fi reduse, însă vântul va sufla cu 37 km/h.


Comentarii Facebook