A spart mai multe biserici din Dej și a furat banii din cutiile milei. Erau pline de bani


Un hoț a reușit să spargă mai multe biserici din Dej și a furat tot ce a găsit în cutia milei. 

În jurul orei 06.10, Poliția municipiului Dej a fost anunțat că, în noaptea 25 spre 26 aprilie, persoane necunoscute ar fi sustras sume de bani din cutia destinată colectării, aflată în interiorul unei Biserici Ortodoxe din municipiul Dej.

Ulterior, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul aceleiași nopți, au fost sparte alte două lăcașe de cult situate în municipiului Dej, de unde ar fi sustras sume de bani.

În aceste situații a fost estimat un prejudiciu total în valoare de 9.000 de lei, reprezentând sumele de bani și distrugerile cauzate.

Astfel, activitățile investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au condus la identificarea unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Chiuiești.

La data de 26 aprilie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.  

Comentarii Facebook