A murit pasagerul din BMW -ul care a făcut PRĂPĂD pe Teodor Mihali - FOTO

 

Pasagerul din dreapta din BMW -ul implicat într-un accident violent, pe strada Teodor Mihali, în seara zilei de 17 ianuarie, a decedat.

 

Pasagerul din dreapta, pe numele sau Andrei Mogos a încetat din viață. Soferul vinovat, Cheteles Claudiu, este în spital. E nedreapta viata... speram cu totii sa infunde puscaria, pentru ca datorita inconstientei sale a omorat un om nevinovat, a distrus o familie, si pe prietenii lui Andrei”, ne-a relatat un apropiat al victimei.

 

Andrei Mogoș a murit la Clinica de Neurochirurgie, unde a fost interat încă din seara zilei de 17 ianuarie. 

 

Șoferul, Claudiu Cheteles, este elev la Colegiul Tehnic Raluca Ripan și este și el în stare gravă la spital. Potrivit IPJ Cluj, șoferul era băut când s-a urcat la volan. Citește AICI detaliii. El circula cu viteză dinspre strada Slănic înspre strada Dorobanţilor, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

 

În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost proiectate în gardul unui imobil din zonă.

 

 

Tânărul care a decedat a absolvit Colegiul National Pedagogic ”Gh. Lazar” și era student la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul UBB Cluj.

 

Accident pe Teodor Mihali, lângă căminul Economica. Un BMW a fost făcut PRAF - FOTO

Comentarii Facebook