A luat foc acoperișul unei hale din Jucu. Incendiul este generalizat - VIDEO


Acoperișul unei hale de producție din Jucu a luat foc, vineri dimineața.

Pompierii intervin de la ora 7.30, cu trei autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins acoperișului unei hale cu o suprafață de aproximativ 400 mp din localitatea Jucu. 

Nu au fost anunțate persoane care să solicite consult medical până acum.

UPDATE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o hală în care se produceau peleți de rumeguș și erau depozitați aproximativ 30mc de rumeguș.

Alerta a venit în jurul orei 7.10, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD. 

În momentul sosirii echipajelor operative, secțiunea din hala de aproximativ 650mp, parte dintr-un corp de clădire cu o suprafață de 2000mp, arderea generalizat și exista pericol de extindere și la alte hale din apropiere.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Comentarii Facebook