,,A început nebunia nocturnă”- Clujenii care locuiesc în centrul orașului, disperați de muzica puternică de la terasele din Piața Muzeului


Odată cu venirea primăverii au fost deschise și terasele din centru, fiind vizitate zilnic de sute de tineri dornici de relaxare și distracție. Însă clujenii care locuiesc în zona centrală a orașului nu se bucură de aceeași relaxare. Aceștia reclamă că gălăgia care vine de la baruri și localuri le deranjează liniștea, mai ales că muzica bubuie și pe timpul nopții.

,,Cu începutul primăverii a început și "nebunia" nocturna pe Piața Muzeului. Terasele și barurile (pe terasa de pe Piața, și în curtea cu intrarea de pe Victor Deleu) balbaie muzica lor în timpul nopții.”, a reclamat un clujean care locuiește în zonă.

Mai mult acesta reclamă că deși au sesizat această problemă în nenumărate rânduri, autoritățile locale nu par prea interesate să o rezolve.

,,Vă rugam sa ne informați dacă în timpul nopții trec patrule în zona aceasta, si daca-n atribuțiile acestora se numără și monitorizarea încălcărilor normelor de linista publica. (Vă rugăm să vă abțineți de a răspunde că vă așteptați să fiți apelați telefonic: este imposibil să vă sunăm de mai multe ori în fiecare noapte... și de cele mai multe ori nu vine nimeni la fața locului!)”, a completat clujeanul.


Comentarii Facebook