A FURAT un cărucior plin de cumpărături de la un centru comercial din Florești

 

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat prins după ce ar fi sustras un cărucior plin de cumpărături, prejudiciul fiind de peste 8.000 de lei.

 

În 22 decembrie, la ora 20:52, o femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din Floreşti, i-a fost sustras căruciorul pentru cumpărături.

 

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au stabilit faptul că, în jurul orei 20:40, persoană necunoscută, profitând de neatenţia femeii, i-ar fi sustras căruciorul pentru cumpărături în care se aflau obiecte de îmbrăcăminte, telefoane mobile, jocuri electronice, etc., după care s-ar fi îndreptat spre ieşirea din complex.

 

La scurt timp, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost depistat, într-o staţie de autobuz de pe raza comunei Floreşti, un bărbat de 47 de ani, din Ciucea, care avea asupra sa bunurile reclamate ca fiind sustrase.

 

Prejudiciul cauzat, în valoare de peste 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. 

 

Bărbatul depistat a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Comentarii Facebook