A fost ,,război'' între șoferii de bolt din Cluj și cei din Capitală, la Untold. Clujean: ,,Riscul este de a te întoarce acasă cu platforma”


Odată cu festivalul Untold o mulțime de șoferi de Bolt din alte județe, mai ales din Capitală, au decis să-și încerce norocul la Cluj, atrași de zecile de mii de turiști veniți în oraș, însă în loc să plece acasă cu bani au plecat fără plăcuțele de înmatriculare.

Șoferii clujeni se așteptau încă dinaintea începerii festivalului că cei care se ocupă cu ridesharing în alte județe vor încerca să profite de evenimentul din Cluj, de aceea i-au avertizat preventiv că această activitate este ilegală și că vor fi reclamați .

„Salut. Pentru cei care vreți să faceți UBER/BOLT de UNTOLD la Cluj Napoca și nu aveți copii conforme pentru Cluj, se zvonește ca toți cei cu numere de alte județe vor fi verificați de poliție și riscul este de a te întoarce acasă cu platforma și autovehiculul pe dreapta 6 luni”, a anunțat un șofer din Cluj pe o rețea de socializare.

Se pare că atitudinea clujenilor nu le-a picat bine unor șoferi, fiind supărați de interdicție.

„Să mai vad eu masina cu numere de Cluj în București, sa vedeți ce daună frumoasă o sa aveți”, a declarat un șofer bucureștean.

Totodată, în urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto, în valoare de peste 30.000 de lei.

Comentarii Facebook