A fost prins tâlharul NAIV de la benzinaria de lângă Turda. Tânărul nu a purtat nici măcar cagulă - VIDEO

 

Bărbatul care a tâlhărit în 25 decembrie o benzinărie de lângă Turda, din comuna Mihai Viteazu, a fost reținut. Acesta a fost ajutat de un complice, care a nu a intrat în benznărie.

 

Alexandru P., 23 de ani, a intrat în benzinărie, fără a purta măcar o cagulă, a lovit-o de mai multe ori pe angajată și a fugit cu 1.600 de lei. Atacatorul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar cu ajutorul acestor imagini a și fost identificat. Alexandru P. a fost reținut în 29 decembrie. El este din localitatea Baia de Arieş, judeţul Alba, şi a fost ajutat la această tâlhărie de Ladislau L., de 26 ani, din Rîmetea.

 

Cei doi suspecţii s-au deplasat cu maşina în localitatea Mihai Viteazu, iar complicele lui Alexandru P. și-a lăsat maşina la circa 200 de metri faţă de benzinărie.

 

Alexandru P. s-a dus singur la stația de carburanți și a spus că vrea să cumpere bezină, a intrat în incinta unui birou şi a lovit-o de mai multe ori pe angajată, cerându-i să-i dea suma de 1.655 lei, bani care se aflau în casa de marcat a societăţii, după care a plecat.

 

Cei doi au fost arestați pentru 29 de zile, Alexandru P. fiind cercetat penal pentru tâlhărie, iar Ladislau L. pentru complicitate la tâlhărie.

 

A tâlhărit o benzinărie lângă Turda, în noaptea de Crăciun. AJUTĂ la prinderea lui! ÎL RECUNOȘTI? - FOTO

Comentarii Facebook