A fost prins! Bone Ferenc, principalul suspect în cazul asasinării tinerei dispărute de la Cluj, este anchetat


Polițiștii clujeni l-au prins pe Bone Ferenc, presupusul asasin al tinerei dispărute de la Cluj.

În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, anunță anchetatorii. Acesta a fost prins în cartierul Velența din Oradea, în timp ce se plimba pe stradă. Mașina acestuia (foto) a fost găsită în apropiere. 

O echipă complexă de polițiști din Cluj se afla în Oradea încă de miercuri, iar capturarea suspectului a fost coordonată chiar de aceștia.

Bărbatul va fi adus la Parchet în Cluj-Napoca, în această noapte.

Bone este suspectat că și-ar fi ucis iubita, care a fost dată dispărută în cursul zilei de luni. 

Luni, 23 mai, în jurul orei 13:05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12:00, MOLNAR BEATA în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, spuneau polițiștii.

Miercuri, 25 mai, femeia a fost găsită moartă în Aleșd, iar iubitul ei nu a fost găsit până în seara zilei de joi. Cei doi au fost sâmbăta trecută la cascada Vălul Miresei din comuna Răchițele, iar apoi s-a produs ceva care a declanșat evenimentele tragice. Unele surse spun că Beata Molnar a fost omorâtă la Cluj și dusă în portbagaj spre Oradea, fiind aruncată în Aleșd pe un teren. 

Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. El a fost dat afară după ce și-a bătut prietena pe stradă și a fost condamnat în martie 2021, la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Ce a făcut presupusul criminal al tinerei dispărute din Cluj, după ce a omorât-o. Individul le cerea lucruri bizare fostelor prietene

Momentul reținerii:

Comentarii Facebook