A fost activat Planul Roşu de Intervenţie! Accident grav cu două autocare în Sibiu, în care se aflau 90 de elevi şi profesori


Un grav accident rutier s-a produs miercuri seara, 26 aprilie, pe DN 1, în județul Sibiu, unde a avut loc o coliziune între două autocare care transportau aproximativ 90 de copii cu vârste între 15 și 18 ani. 

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului, la un accident rutier între două autocare. La faţa locului, au ajuns echipaje medicale care fac evaluarea celor care au ieşit din autocare. Au fost semnalate mai multe atacuri de panică. Din primele informații, sunt implicate aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani.

Până la acest moment au fost evaluate medical 65 de persoane, toate sunt conștiente și cooperante”, au menționat reprezentanții ISU Sibiu.

Trei dintre victime au fost transportate la spital: doi adolescenți în vârstă de 15 ani și un altul de 17 ani: „Acuză dureri cervicale, sunt conștienți și cooperanți. Aceștia vor fi transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe Luther”.

Comentarii Facebook