A dispărut profesorul Marius Popa de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”

 

Profesorul Marius Popa, de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă”, nu s-a mai prezentat la școală din 22 ianuarie, fiind dat în urmărire de Poliție.

 

Directorul Colegiului, Constantin Corega, a raportat dispariția, fiind vorba despre un profesor care nu are rude. “Profesorul de geografie Marius Popa nu s-a mai prezentat la şcoală. A doua zi am anunţat Poliţia despre dispariţia dânsului, am luat această decizie tocmai pentru că ştiam că nu are rude apropiate. În plus, profesorul Popa predă la noi în şcoală de peste 30 de ani şi niciodată nu s-a mai întâmplat să lipsească. Este unul dintre cei mai vechi profesori ai noştri şi niciodată nu am avut probleme cu el. Din câte ştim noi, nu are pe nimeni apropiat, de aceea mi s-a părut ciudat că nu a mai apărut în data de 22 ianuarie”, a spous Corega, citat de monitorulcj.ro.

 

Poliția Cluj a precizat că s-a demarat o anchetă.

 

Elevii de la Colegiul Naţional ”Emil Racoviţă” spun că profesorul Marius Popa, poreclit Gopo nu are pic de autoritate, ba chiar că ar fi fost agăţat de elevi în cuier, înfăşurat în covor şi închis în dulap, conform clujeanul.ro, care a realizat în trecut un top al profesorilor clujeni.

 

Foto cu profesorul dispărut AICI.

Comentarii Facebook