A apărut brandul HUGO BOC'S, după ce Boc i-a salvat postul directorului de la Polivalentă, mare amator de Hugo BOSS din bani publici - FOTO


Clujenii l-au taxat pe Emil Boc, care a reacționat ”patern” cu directorul Sălii Polivalente Cluj, Ionuț Rusu, care a cumpărat din bani publici haine de lux, marca Hugo BOSS, și alte lucruri nepotrivite. Explicația a fost că hainele sunt echipamente de lucru pentru deszăpezire. 

202081160_4055019327908100_7871397006170644415_n.jpg

Dacă cheltuiala este ilegală să o impute managerului, că așa se face oriunde. Dacă nu este ilegală să îi dea o sancțiune de cel puțin 30% din salariu, pentru că eu cred că a fost o cheltuială inoportună, sau cel puțin o parte. 

Ei au avut… e meritul lor că ei au stat bine cu Polivalenta și când a venit criza fără bani, i-a prins cu ceva resurse economisite. Ăsta a fost meritul lor, pentru că au trecut prin criză mai bine decât alții, dar nu se justifică în acea perioadă anumite cheltuieli. 

Eu i-as da o sancțiune, prima dat. A doua oară trag în plin. Sunt de acord cu dvs (un electrician poate schimba un bec și fără un tricou Polo). Nu se justifică din perspectiva oportunității. Dacă sunt constatate de Curtea de Conturi Cluj, atunci se impută managerului. Dacă se încadrează în tipologia cheltuielilor admise, atunci măcar la oportunitate să te gândești, că nu se face asta în momente de criză”, a spus primarul Emil Boc, joi dimineața. 

Clujenii l-au taxat rapid, iar pe grupul Clujul Civic a apărut o fotografie expresivă pentru acest caz.

Vezi mai jos ce haine a cumpărat Sala Polivalentă. Primarul Emil Boc, care în trecut le cerea românilor să strângă cureaua, nu a fost surprins de aceste branduri, pe care majoritatea românilor nu și le permit.

haine lux.jpg

Anchetele Știri de Cluj în privința neregulilor de la Sala Polivalentă:

Comentarii Facebook