A accidentat o persoana langa Dej, in comuna Unguras, si a fugit! VIDEO


Un sofer a produs un accident de circulatie in Dej, dupa care a disparut, abandonandu-si victima pe carosabil

"In cursul zilei de duminica, 18 septembrie, in jurul orei 20.50, Politia municipiului Dej a fost sesizata prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DJ 161 in localitatea Unguras s-a produs un accident rutier cu victima, iar conducatorul autoturismului a parasit locului accidentului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.
 
La scurt timp de la sesizare, politistii dejeni l-au depistat pe conducatorul auto. M. Pavel, de 38 ani, din Unguras, este cercetat pentru vatramare corporala si fuga de la locul accidentului.

 

"Din primele cercetari s-a stabilit ca acesta, in timp ce conducea un autovehicul in localitatea Unguras, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe contrasens acrosandu-l pe S. Martin de 46 ani, din Unguras, dupa care a parasit locul accidentului. Accidentul s-a soldat cu ranirea usoara a pietonului", a mai spus Alma Brehariu.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,79 g/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice.

Comentarii Facebook