60 de masteranzi belgieni au vizitat USAMV Cluj-Napoca


Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca a primit vizita a 60 de masteranzi belgieni de la Universitatea de Stiinte Agricole din Gembloux.

Masteranzii se afla intr-o vizita de studii in centrele universitare Iasi, Cluj, Brasov si Bucuresti. Prima vizita a avut loc la Iasi, iar, miercuri, 14 septembrie, a fost vizitat campusul USAMV Cluj-Napoca si o serie de obiective ale universitatii.

"USAMV Cluj-Napoca are o relatie indelungata cu iniversitatea din Gembloux si ne bucuram ca masteranzii din ultimul an, anul 2, ai acestei renumite universitati au dorit sa se familiarizeze cu noutatile din domeniu agronomiei de la noi. Le-am furnizat amanunte despre starea generala a agriculturii romanesti si a economiei", a declarat Felix Arion, conferentiar universitar la USAMV Cluj.

"A fost o prezentare foarte interesanta, ne bucuram ca suntem la Cluj unde vedem o universitate de top, a 5-a din tara si prima de profil, ceea ce nu ne poate decat bucura. Campusul USAMV este superb", a spus profesorul Philippe Burny, coordonatorul grupului de masteranzi.

In cursul zilei de joi, 15 septembrie, oaspetii belgieni vor pleca la Brasov, iar apoi la Bucuresti.

Comentarii Facebook