5 kilograme de cannabis si LSD, confiscate la Cluj, paradisul traficantilor de droguri! VIDEO


Circa 5 kilograme de cannabis, doze de LSD si fragmente vegetale de cannabis au fost confiscate de procurorii DIICOT si politistii anti-drog din Cluj.

Drogurile proveneau fie din Spania, fie din culturi proprii depistate in zona oraselor Gherla si Dej, unde ofiterii au descoperit zilele trecute cannabis cultivat in lanurile de porumb.

"In urma activitatilor desfasurate, ofiterii Serviciului Antidrog din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj Napoca si procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj Napoca au destructurat o retea infractionala ai carei membri procurau, comercializau, ofereau si detineau pentru consum propriu droguri de risc si mare risc, respectiv cannabis si LSD. Drogurile proveneau din Spania si din culturi proprii si erau comercializate pe piata de consumatori a judetului Cluj contra unor sume cuprinse intre 50 - 70 de lei/gram de cannabis, respectiv 90 lei/doza LSD", precizeza procurorii DIICOT Cluj.

In 21 septembrie, au fost efectuate sase perchezitii domiciliare, s-au perchezitionat doua autoturisme si au fost puse in aplicare 8 mandate de aducere in localitatile Nima, Livada, Dej si Gherla.

"In urma perchezitiilor efectuate, au fost ridicate in vederea confiscarii aproximativ 4.950 grame cannabis, 5,4 grame fragmente vegetale de cannabis, o tigareta cu fragmente vegetale de cannabis, 7 grame de seminte de cannabis, 2 doze LSD si un cântar digital", au mai spus anchetatorii.

Cinci suspecti au fost arestati deja pe 29 de zile sub acuzatia de trafic si detinere de droguri de risc si mare risc.

 

Vezi si...

Cannabis cultivat in gradina de taranii din Nima, langa Dej. Plantele cresteau in lanul de porumb VIDEO

Comentarii Facebook