2000 de tineri la Zilele Studenților Maghiari din Cluj. ”Asediul” durează câteva zile - VIDEO

 

Circa 2000 de studenți maghiari s-au ”mutat” la Cluj-Napoca pentru câteva zile și participă la Zilele Studenților Maghiari.

 

În acest an s-au  înscris 56 de echipe a câte 35 de studenți,  care vor concura și vor umple orașul cu voie bună. În total, incluzând organizatorii și voluntarii, vor participa îm jur de 2000 de persoane la cel mai mare eveniment organizat de studenții maghiari în anul 2017 în România.

 

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente, flashmob-ul, care va da startul acestei ediții, va avea loc în Piața Unirii miercuri, de la ora 13, de unde studenții vor porni spre Tăietura Turcului. Aici va urma prezentarea echipelor și prima petrecere cu care se încheie ziua. Vă așteptăm în primul rând la aceste evenimente, deoarece aici veți avea ocazia să faceți interviuri cu participanții și să cunoașteți atmosfera acestui festival studențesc”, precizează organizatorii evenimentului. 

 

În cele 5 zile studenții vor participa la concursuri de cultură generală, dar și la petreceri nesfârșite, fiind organizate și întreceri pe placul tinerilor cum ar fi o competiție de băut bere.

 

În fiecare seară vor avea loc petreceri iar atmosfera va fi întreținută de DJ Shiver, Dodo, Chris Lawyer, Detour (și mulți alții) iar în ultima zi va concerta formația maghiară Cloud 9+.

Comentarii Facebook