Miercuri 24 Aprilie

200 de batrani au primit cadouri in urma campaniei "Nepoti de Craciun"


Campania umanitara "Nepoti de Craciun" s-a incheiat cu succes ieri, dupa ce au fost inmanate 200 de cadouri persoanelor varstnice.

"Am inceput campania Nepoti de Craciun anul trecut, impreuna cu cativa prieteni activi in online-ul clujean, din dorinta de a le oferi un zambet de sarbatori celor mai putin norocosi decat noi, bunicilor de care trebuie sa avem grija cu totii. Anul trecut ne-am propus sa strangem 50 de pachete, dar clujenii au fost darnici si am reusit sa avem 100 de bunici. Anul acesta ne-am propus sa realizam 100 de pachete si din nou clujenii nu ne-au dezamagit, astfel ca am reusit sa daruim 202 pachete", a afirmat Cristian Gog, coordonatorul campaniei.

Cadourile oferite varstnicilor au fost colectate duminica de la vizitatorii centrului comercial Polus Center, iar in semn de multumire acestia au putut urmari un spectacol sustinut de Ansamblul „Martisorul”. Campania din acest an a mai cuprins prestatia de magie a mentalistului Cristian Gog in cadrul spectacolului „Magic Show” organizat de StudCard la Casa de Cultura a Studentilor.

Comentarii Facebook