Cros, concurs, baschet, comedie de Ziua Tineretului la Cluj. Intrarea tinerilor in Gradina Botanica este gratuita

Activitatile si evenimentele organizate de Directia de Tineret a judetului Cluj se deruleaza pe tot parcursul zilei de 2 Mai.

 

Actiunile organizate vor incepe de la ora 09.00 cu Cupa Primăverii la Baschet - la care participă echipe din Cluj-Napoca. Locul de desfasurare este Sala Sporturilor "Horia Demian" (9-14)

 

Parcul Central va fi gazda Crosului Tineretului, intrecere sportiva care va avea loc intre orele 14-16 avandu-i ca participanti pe elevii liceelor din Cluj-Napoca.

 

Intre orele 14.00-19.00 se desfasoara concursul: "HI hostels va ghideaza catre Comorile Clujului!" - Concursul va consta in inscriere la program, in Gradina Botanica intre orele 14-16, cu un prim indiciu chiar in incinta Gradinii Botanice, apoi cautarea de "comori" se continua in oras cu vizitarea unor monumente istorice, unde vor astepta voluntarii asociatiei Youth Hostel, care sa ghideze vizita, incluzand si cateva hosteluri care au Zi cu Portile Deschise. Premierea va avea loc în P-ta Karolina din Cluj-Napoca la 18.30. Premiile sunt oferite de Asociatia Youth Hostel Romania.

 

Ziua se incheie la Casa de Cultura a Studentilor cu un spectacol de stand-up comedy, intre orele 21-23.

 

De asemenea, pe durata zilei de maine intrarea tinerilor la Gradina Botanica va fi gratuita. Programul de vizitare este 9-18.

Comentarii Facebook