157.000 de oameni au citit ieri Știri de Cluj, îngrijorați de situația actuală

Stiri de Cluj a avut ieri cel mai mare trafic inregistrat vreodata de un ziar din Cluj, pe fondul cresterii ingrijorarii legate de evolutia coronavirusului in oras si in tara. Increderea acordata de cei 157.180 de cititori de ieri in informatiile furnizate de ziar-ul on line Stiri de Cluj, ne responsabilizeaza si mai tare si ne vom stradui sa va oferim in continuare "Informatii locale non-stop", in timp real si credibile.

Din 2 decembrie 2009, momentul in care Stiri de Cluj a fost lansat, la fiecare record de trafic inregistrat am simtit doar bucurie si mandrie, pentru ca dincolo de acel record nu exista teama sau ingrijorarea cititorilor nostri. Este pentru prima data cand nu se intampla asa, cand in spatele acestor cifre simtim ingrijorare.  Vom incerca , prin urmare, sa va transmitem in continuare informatii corecte si verificate pe aceasta tema.

In aceste momente in care intelegem ca fiecare roman priveste cu o oarecare ingrijorare ceea ce se intampla, ne dorim sa fim cu totii informati, sa nu dam crezare oricaror postari de pe retelele de socializare care ar putea crea panica sau dezinformare, sa fim mai responsabili si sa ne respectam unii pe altii.  

Daca aveti intrebari legate de coronavirus, nu ezitati sa ne scrieti pe office@stiridecluj.com. Daca detinem acele informatii, o sa vi le punem la dispozitie cat mai repede.


Vă mulțumesc și îmi doresc să fim cu toții responsabili și sănătoși!

Delia Cărbune, dir. Știri de Cluj

Comentarii Facebook