12 persoane care au intrat în contact cu prefectul Clujului sunt în autoizolare la domiciliu


Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, diagnosticat cu coronavirus, dar asimptomatic, a intrat în contact cu 12 persoane în timpul activității.

În urma anchetei epidemiologice realizate de DSP Cluj, s-a stabilit un număr de 12 contacți direcți apropiați, cărora li s-a recomandat autoizolarea la domiciliu. Clădirea Instituției Prefectului a fost dezinfectată în această dimineață. Activitatea curentă nu este afectată”, a spus Abrudean.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, are coronavirus, alături de soție și copilul de 9 luni. Prefectul și familia lui se vor interna în spital la Clinica de Boli Contagioase Cluj.

In cursul serii de 3 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici”, a spus Mircea Abrudean. 

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, are coronavirus. Sunt bolnavi și soția și copilul de 9 luni

Comentarii Facebook