1.800 de litri de alcool, confiscati la Caseiu. Marfa valora 28.000 de lei


1.800 de litri de alcool au fost confiscati la Caseiu de lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul reprezentantilor Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Cluj.

Otto H., domiciliat in localitatea Seini, judetul Maramures, a fost depistat de politisti in timp ce transporta 1.800 litri alcool etilic, pe raza comunei Caseiu, judetul Cluj. Chestionat cu privire la provenienta marfii, conducatorul autovehiculului a declarat ca apartine unei alte persoane.

"In urma controlului efectuat asupra marfii, s-a constatat ca nu erau aplicate marcaje sau banderole fiscale, iar provenienta nu a putut fi dovedita prin documente justificative", a declarat purtatorul de cuvant al IPj Cluj, inspectorul Gina Pop.

Soferul a fost amendat cu 20.000 lei, iar alcoolul, in valoare de 28.000 de lei, si mijlocul de transport au fost confiscate.

 

Maramureseanul este cercetat acum pentru "achizitionare de alcool etilic de la alti furnizori decat antrepozitarii autorizati pentru productie sau importatorii autorizati de produse supuse accizarii".

Comentarii Facebook