0,8 grame de hașiș gasite la Alexandru Uioreanu

 


Procurorii DIICOT au efectuat o percheziție domiciliară la locuința lui Alexandru Uioreanu, fiul președintelui Consiliului Județean Cluj, fiind găsită cantitatea de 0,8 grame de hașiș.

 

Anchetatorii susțin totuși că, în întreaga perioadă în care a fost monitorizat, Alexandru Uioreanu ar fi comercializat cantitatea de 130 de grame de haşiş unor tineri, fiind menționate numele unora care încă sunt elevi, dar și unii studenți.

 

În perioada reţinută, Alex Uioreanu a oferit şi vândut droguri de risc pe piaţa de consumatori din municipiul Cluj-Napoca, droguri cu privire la care există date că ar fi fost deţinute la domiciliul său, în cantităţi mai mari, în vederea comercializării frecvente şi a consumului propriu”, au afirmat procurorii DIICOT Cluj.

 

La locuința acestuia a fost găsita numai cantitatea de 0,8 grame, adică nici măcar pentru un ”joint”.

 

Procurorii mai menționează și că distribuitorul principal ar fi Nagy Ferenc, reținut și el în acest dosar pentru 29 de zile, alături de sora lui, Nagy Gyongyke. Alexandru Uioreanu ”a consumat droguri de risc ... pe care le-a procurat în prealabil şi de la învinuitul Nagz Ferenc, fie în vederea distribuirii ulterioare, fie în vederea propriului consum”, precizează procurorii DIICOT.

 

 

Alexandru Uioreanu a fost arestat pentru 19 zile

Comentarii Facebook