Valeriu Gheorghiță a recunoscut că a luat în considerare implicarea maneliștilor în campania de promovare a vaccinării anti-COVID


Președintele Comitetului Național pentru Coordonare a campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că s-a gândit la implicarea maneliștilor în campania de promovare a vaccinării.

E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-și găsească locul în această campanie”, a afirmat Valeriu Gheorghiță, întrebat dacă s-a gândit să implice cântăreții de manele în promovarea vaccinării.

Totuși, el este de părere că aceste persoane se pot implica în promovarea campaniei de vaccinare și fără să li se ceară acest lucru, dacă ei consideră că vaccinarea este un lucru bun.

Însă nu cred că trebuie să așteptăm o decizie de la nivel central, acest lucru se poate face individual. Fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susțină acest demers de vaccinare, pentru că nu cred că e cineva mulțumit cu această pandemie, cu atâtea restricții de luni de zile, cu toții suntem obosiți. Nu trebuie să ne uităm doar la persoane care au o popularitate foarte crescută, orice persoană vaccinată este un exemplu prin propria persoană”, a mai declarat Valeriu Gheorghiță.


Comentarii Facebook