Radu Ganescu, presedintele COPAC România, reales în funcția de vicepreședinte al European Patient Forum


Radu Ganescu, presedintele Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania, a fost reales in functia de vicepresedinte al European Patient Forum.

Radu este membru in boardul European Patient Forum din 2015, fiind mai intai trezorier si apoi vicepresedinte.

Pentru asociatiile de pacienti din Romania este o onoare si o bucurie sa fie reprezentate in cadrul European Patient Forum la acest nivel. Sper din tot sufletul ca implicarea mea sa aduca un sprijin european pacientilor din Romania prin gandirea unor politici de sanatate favorabile lor”, a declarat Radu Ganescu, presedintele COPAC.

În prezent, presedintele EPF este Marco Greco (Federatia Europeana pentru Boala Chron si Colita Ulcerativa), iar trezorier Elisabeth Kasilingam (Platforma Europeana de Scleroza Multipla). Din boardul EPF mai fac parte: Hilkka Karkkainen (Alianta Globala de Boli Mentale), Cor Oosterwijk (EURORDIS – Boli Rare), Michal Rataj (Asociatia Poloneza de Boli Neuromusculare), Marzena Nelken (Asociatia Poloneza ARS Vivendi), Gabriela Tanasan (Reteaua Europeana a supravietuitorilor din psihiatrie), Dimitris Athanasiou (Asociatia Internationala Duchene si Boli Rare).

Comentarii Facebook