Mihaela Bilic a dezvăluit cele două alimente pe care copiii nu ar trebui să le mănânce niciodată: ,,Este horror”


Celebra nutriționistă Mihaela Bilic a vorbit despre alimentele pe care copiii nu ar trebui să le consume niciodată.

Este vorba despre margarina și brânza topită, produse care conțin mulți aditivi alimentari, periculoși pentru sănătatea celor mici.

„Pe mine ceea ce mă deranjează este că anumite produse sunt promovate în detrimentul celor sănătoase, și normale, și firești, și adevărate. Adică dacă ei ar fi onești și ar spune: «margarina, iată, i-am mai scăzut conținutul de grăsimi hidrogenate și e O.K.», dar dacă tu vii cu margarina și îmi spui că untul e rău, nu numai că sar la gâtul tău, te distrug. Adică, ai grijă și limitează-te la produsul tău, dar nu da cu bâta unde nu trebuie, pentru că atunci asta deja e manipulare și o porcărie.”, a explicat Mihaela Bilic.

Aceasta a povesit procesul prin care aceste alimente sunt produse este unul grotesc, totul fiind revoltător.

,,Un copil n-are voie să mănânce margarină și n-are voie să mănânce brânză topită niciodată. Niciodată!

Pentru că brânza topită este odioasă, este tot ce înseamnă resturi din prelucrarea laptelui, se bagă într-o chestie și se topesc, și se amestecă cu margarină și se toarnă fierbinte… Și este horror, este ca picioarele de porc, este oribil. Iar reclama ne arată cum, frumos, mama pune brânză topită pe pâine și copilul începe să mănânce sandvișul. De ce să mergem până aici? De ce? Pentru că e ieftin… Și mai punem și aromă de șuncă și, aromă de nu știu ce… Groaznic!”, a spus Mihaela Bilic, într-un interviu pentru revista Tango.


Comentarii Facebook