Medic voluntar de la Policlinica fără plată din Cluj, premiat de Academia Română - FOTO


Medicul Jeican Isaia, specialist ORL, a fost premiat de Academia Română pentru o lucrarea științifică foarte valoroasă.

Doctorul Jeican Isaia este și medic voluntar al Policlinicii fără plată din Cluj-Napoca. El a primit premiul ”Iuliu Hațeganu” din partea Academiei Române, pentru lucrarea ”Infarctul intestinal”, premiu care recompensează cele mai valoroase creații științifice și artistice din anul 2020.

Distincția a fost acordată în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 7 decembrie, în Aula Academiei Române.

Colectivul Policlinicii fără plată, unde dl dr. consultă gratuit de câțiva ani, îl felicită pentru toată activitatea dânsului și îi dorește mult succes și multe împliniri în continuare”, transmit colegii de la Policlinică.

Medicul Isaia Jeican lucrează cu Policlinica fără plată de mai bine de 4 ani, din perioada rezidențiatului.

Fără să mă aștept, am ajuns să privesc viața la alți parametrii. Să mă bucur mai mult de un răsărit de soare, după fiecare zi de consultații aici mă duc mult mai fericit acasă”, a spus medicul Isaia Jeican.

Untitled.jpg

La început nu aveam niciun leu ca să acoperim cheltuielile. Atunci au venit ajutoare, au venit donații și au venit medici, peste 100 de medici voluntari de la începutul activității noastre. Au fost cam 200 de mii de servicii medicale pe care noi le-am acoperit. Avem 50.000 de fișe medicale făcute”, preciza Ioan Boilă, fondatorul Policlinicii, în 2019, conform TVR Cluj. 

Comentarii Facebook