Sambata 6 Iunie

Lui Raed Arafat i se ia zilnic temperatura! Ce spune despre isteria de pe Facebook


Secretarul de stat Raed Arafat le spune celor care se tem că li se ia temperatura la hipermarket să se calmeze pentru că nu e niciun pericol. 

A apărut o problemă interesantă, adică o abordare interesantă, cu luatul temperaturii la intrare în anumite locuri, deja avem un curent pe rețelele de socializare și nu numai.  Astăzi am fost sunat pe numărul meu de către o persoană care a încercat să mă convingă că nu este corect să i se ia temperatura când intră, de exemplu, la unul dintre hipermarket -uri, că au vrut să-i ia temperatura, ea nu vrea, n-au lăsat-o să intre...”, a relatat Raed Arafat.

Eu cred că trebuie să ne obişnuim cu acest lucru, adică îți ia temperatura de la distanță, nu te atinge, nu face nimic, doar că-ți ia temperatura. Dacă se afișează o temperatură peste 37,3 da, nu ți se permite să intri, înseamnă că trebuie să consulți un medic. Este normal în faza asta. De ce? Pentru că dacă intri acolo, nu știi dacă ești bolnav, nu știi acest lucru sau, în cunoștință de cauză, intri cu febră înăuntru, în magazin, pui în risc viaţa altora. Această măsură este una foarte normală”, a spus Raed Arafat.

Deja există un curent care să convingă oamenii să refuze acest lucru, să nu accepte”, a mai spus șeful DSU.

Eu când mă duc la minister dimineață sau când mă duc la Ciolpani, la Centrul de Comandă, pompierul la poartă nu-mi deschide mie bariera până nu îmi ia temperatura”, a subliniat Raed Arafat.

Comentarii Facebook