Carmen Tănase susține că pandemia a dăinuit și peste vară: „N-am văzut terapii intensive goale niciodată”


Actrița Carmen Tănase a vorbit mereu deschis despre cum vede ea pandemia și modul în care este gestionată situația de către autoritățile române. Niciodată nu s-a cenzurat și a spus exact ce a gândit. 

Actrița a spus că nu scăpăm de pandemie până în 2028

Actrița susținea în luna august că nu vom scăpa de pandemie până în 2028, după cercetările ei.

2028, aşa e planul să se termine pandemia. Aşa am citit eu, nu e din capul meu şi nici nu am citit în horoscop”, spunea aceasta în vară.

Eu cred că vom fi şi victimele unei crize economice fără precedent, dar nici asta nu e atât de grav, cât criza psihologică, ce se întâmplă cu oamenii în interiorul lor. Echilibrul acestei lumi a fost stricat de această pandemie. Statul ăsta pe loc de ucide înăuntru. Oamenii nu mai au perspectivă, s-a terminat”, mai susține aceasta.

Terapiile intensive nu au încetat să fie pline

Odată cu venirea toamnei, după cum era de așteptat, numărul de cazuri de coronavirus este din nou în creștere. Totuși, nu vremea este principala cauză pentru care se întâmplă acest lucru. Relaxările din vară, pe care autoritățile le-au permis, cât și lipsa unui plan complet de combatere a valului 4 ce își face simțită prezența, aduc rezultate nefaste în România.

Cu toate că oamenii au apreciat relaxările și faptul că s-au putut bucura de vară, decizia autorităților nu a fost cea mai inspirată, luând în considerare că alte țări se confruntau deja cu valul 4 al pandemiei și era de la sine înțeles că va ajunge și la noi.

Astfel, rezultatele relaxării le observăm acum, când numărul de cazuri crește, paturile de la Terapie Intensivă se ocupă și oamenii pierd lupta cu boala.

Totuși, actrița Carmen Tănase susține că numărul de cazuri grave nu s-ar fi redus pe perioada verii și paturile de la Terapie Intensivă nu ar fi fost niciodată goale, lucru care duce la întrebarea: autoritățile au raportat cifre oneste sau au ascuns gravitatea situației pe timpul verii?

 „Adică toată vara, toată lumea a fost perfect fericită și, brusc, terapiile intensive sunt pline. Eu am fost de multe ori în spitale și n-am văzut terapii intensive goale niciodată, tot timpul erau pline. Ne mirăm de niște lucruri care până acum au fost normale. Ce se întâmplă? Am înnebunit cu toții", a susținut actrița.

Comentarii Facebook