Alimentul consumat proaspăt, care te ajută să slăbești mult și repede


Nutriționistul Mihaela Bilic a recomandat un aliment comun, care poate ajuta la slăbit. 

Este vorba despre lactatele cu zer mult, cum sunt lapte bătut, brânză proaspătă, urdă, care cresc cu 30% randamentul curei de slăbire. Cea mai bună este brânza de vaci proaspătă sau așa cum o numesc englezii, cottage cheese (perle de brânză).

Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!  Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.

Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, pe pagina sa de Instagram.

Comentarii Facebook