Adrian Streinu Cercel vine cu o nouă declarație ce poate părea halucinantă


Adrian Streinu Cercel, cel care a spus că Coronavirusul este de 10 ori mai slab decât virusul gripal, vine acum cu o altă teorie. beți apă de la robinet pentru că are clor.

Adrian Streinu Cercel, șeful Institutului ”Matei Balș”, din Capitală, a spus în direct la România TV că  îi îndeamnă pe români să bea apă de la robinet fiindcă are clor și în felul acesta mor mai repede bacteriile, scrie gândul.info.

Același profesor a spus că ”alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu e bun. Substanţele care sunt pe bază de alcool, dar sunt speciale, care să fie biocide. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina pentru că s-a demonstrat că nu este activă pe coronavirus”. 

Despre consumul de C, care ar combate coronavirusul de tip nou, a spus că: ”Este fals, fals cu majuscule! Omul nu face deficit de vitamine aşa, din senin. Cât timp o persoană mănâncă ce trebuie, nu face deficit de vitamine. Cei care fac deficit de vitamine, fac scorbut, ajung la doctor şi li se prescrie vitamina C. Dar asta se întâmpla acum sute de ani, pe corăbii. Nu mai este cazul”.

Comentarii Facebook