Adda a vorbit despre boala gravă prin care a trecut. Artista are un mesaj pentru medici


Adda a trecut prin clipe grele în ultimii trei ani, mai ales că medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic clar. Artista a cheltuit 15.000 de euro, în tentativa de a afla ce are de fapt. 

Fac postarea asta că să va arăt ce înseamnă Lyme în România. Sau Borrelioza. Cumva diferite, dar extrem de asemănătoare. Borrelia and co. Că ea nu vine singură. Vine cu Anaplasma, Bartonella, Babesia, Epstein Barr etc. Am primit poză asta de la o sora de suferință. La mine toate analizele în valoare de 15.000 de euro stau într-o cutie. Nu le-am întins niciodată să văd câte sunt. E un teanc gros. Prin asta trece un bolnav de Borrelia până să primească diagnosticul. Problema e că pierde timp prețios”, a spus Adda, în mediul online.

Artista a tot așteptat un diagnostic clar, dar starea ei de sănătate se deteriora.

Timp în care spirochetele se înmulțesc și migrează peste tot, afectând tot corpul. De asta se adaugă mereu câte un simptom. Așa că dragi infecționiști, reumatologi, cardiologi, neurologi, oftalmologi, alergologi și dermatologi – TESTAȚI PACIENȚII. Dar cu testele alea BUNE. NU ELISA, ELFA și mama lui Ștefan cel Mare. Lyme-ul nu e doar de la căpușă. Nu fac Lyme doar cei cu eritem. Eritemul apare la mușcătura, doar în două cazuri. Dacă căpușă colcăia de borrelii sau dacă pacientul avea deja anticorpi. De asta apare la 30% din oameni. Căpușă nu trebuie să fie cât un câine ca să fie periculoasă. Majoritatea sunt mici ca o aluniță. Nu toate se înfig”, a mai spus artista.

Comentarii Facebook