VIDEO - O lucrare „faimoasă” de restaurare a șoselei dintr-o intersecție din Câmpia Turzii, filmată de liderul local al USR-ului


O intersecție din Câmpia Turzii a devenit subiect de discuție printre localnici, după ce președintele USR Câmpia Turzii, Gabriel Mureșan-Pop, a publicat o filmare în care se observă cât de prost au fost efectuate lucrările din intersecția în cauză.

Am fost să văd cu ochii mei noul  ‘sens giratoriu’ de pe strada Gheroghe Barițiu, faimos pentru erupția sa naturală, fără să implice vreun fond sau fund din administrația publică locală”, a comentat președintele USR Câmpia Turzii, potrivit turdanews.net. 

USR Câmpia Turzii a mai acuzat administrația locală că a rezolvat „doar pe hârtie” termenele de implementare ale altor proiecte care trebuiau finalizate în anul 2022 și s-au prelungit „fără motiv” până în 2023. 

În ultima postare v-am anunțat că am solicitat în baza legii 544/2001, informații despre proiectele de investiții, respectiv stadiul lor de implementare. Dacă pe site-ul Primăriei erau majoritatea dintre ele cu termenul de finalizare expirat, azi le găsim pe toate modificate și prelungite până în 2023…”, a transmis USR Câmpia Turzii.

Comentarii Facebook