VIDEO. Moment penibil între Ciucă și campionul Popovici. Premierul a lăsat cu greu mâna sportivului întâmpinat la Palatul Victoria


Premierul României, Nicolae Ciucă, l-a primit luni la Palatul Victoria pe David Popovici, sportivul legitimat la CS Dinamo, dublu campion mondial la natație, în întrecerea de la Budapesta. Premierul i-a strâns mâna tânărului înotător timp de mai multe secunde, în momentul întâlnirii. Ulterior, la poza oficială, cei doi și-au dat din nou mâna, preț de secunde bune.

Înregistrarea video nu a putut să nu stârnească amuzamentul internauților. Premierul României pare că nu vrea cu desăvârșire să lase mâna tânărului sportiv. 

Ferm!", i-a spus, zâmbind, David Popovici lui Nicolae Ciucă, după strângerea de mână care a durat mai multe momente.

Chiar mai mult, Ciucă nu a ezitat să îi dea și  un sfat campionului. 

Îmi permit să-ți dau un sfat. Să nu te lași pradă emoțiilor, să rămâi același om, cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la efort. Drumul de aici înainte este mai lung și mai greu.”, a spus Nicolae Ciucă. 

Ministrul Sportului, Eduard Novak, i-a înmânat lui David Popovici un trofeu și un cec în valoare de 200.000 de euro. Reamintim că Guvernul a aprobat luni hotărârea prin care David Popovici va fi premiat cu 1 milion de lei, suma netă, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

Comentarii Facebook