VIDEO - Marcel Ciolacu, ironie la adresă lui Dăncilă: „Suntem devastați de această pierdere, dar sper că vom trece cu bine peste acest șoc”


Marcel Ciolacu a comentat ironic demisia fostului premier, Viorica Dăncilă, din Partidul Social Democrat, din care și el face parte: „Suntem devastați de această pierdere, dar sper că vom trece cu bine peste acest șoc!”.

Am văzut abordarea, după Ion Iliescu și Adrian Năstase, cam toți președinții care au fost la PSD și-au făcut partide, partidulețe. Vă anunț oficial că voi stopa acest traseu de președinți care își fac partide și eu, Marcel Ciolacu, un nou partid”, a declarat Ciolacu.

Unicul partid din care fac parte și voi face parte este PSD (...) În rest, suntem devastați de această pierdere, dar sper că vom trece cu bine peste acest șoc”, a mai spus acesta.

Viorica Dăncilă a demisionat din PSD după 26 de ani: „De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi”

Marți, 29 martie, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează după 26 de ani de carieră politică în PSD: „Cred că mulți dintre d-vs v-ați întrebat dacă mai există o șansă ca România să ne aparțină. Mi-am pus și eu, de nenumărate ori, această întrebare, și da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale”, a declarat aceasta.

Citește și: Clujul o primește „cu brațele deschise” pe Viorica Dăncilă. Fostul premier a demisionat din PSD și s-a înscris într-un partid cu sediul la Cluj-Napoca

„A venit vremea să ne unim forțele, pentru ca România să fie un stat respectat”

A venit vremea să ne unim forțele, pentru ca România să fie un stat respectat, un stat modern și european, un stat în care soarta fiecărui român să conteze. Toți cei care ne dorim o altă abordare, toți cei pentru care interesul național este realmente mai presus de interesul personal sau interesul politic, astfel încât EU, TU, EA, EL să devină NOI, NOI cei care avem o inimă care vibrează la unison pentru România, nu mai avem voie să stăm deoparte”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa oficială de Facebook.


Comentarii Facebook