Victoria lui Basescu sarbatorita in strada la Cluj

300 de membri ai Partidului Democrat Liberal Cluj au iesit in aceasta seara in strada, in centrului Clujului, pentru a-l sarbatori pe Traian Basescu. Membrii PD-L sustin ca romanii au ales "bine".

 

Pe langa tinerii de la organizatia de tineret, la petrecerea din strada au luat parte si liderii locali ai PD-L Cluj, care au declarat ca victoria lui Traian Basescu a fost greu obtinuta, dar ca acesta a reusit sa ii invinga atat pe "moguli", cat si pe liderii partidelor din opozitie. "Nu ne gandeam ca va fi asa de greu sa castigam aceste alegeri, dar este foarte important ca am iesit invingatori. Romanii au ales un presedinte care sa ii reprezinte si care sa le apere interesele", a spus Daniel Buda, presedintele PDl Cluj.

 

La miting a participat si presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, care a vrut sa le multumeasca oamenilor din judetul Cluj pentru ca l-au votat in numar mare pe Traian Basescu.  "As vrea sa le multumesc clujenilor pentru ca l-au votat pe Traiana Basescu. Cred ca clujenii au votat pentru continuarea dezvoltarii acestui judet pentru a putea continua pana in 2012 a proiectelor de infrastructura", a declarat Alin Tise.

 

Petrecerea din fata sediului PD-L de pe Bulevardul Eroilor a durat circa 30 de minute. In tot acest timp, a rasunat imnul partidului, au fost fluturate steaguri si au scandat numele lui Traian Basescu

 

 

Comentarii Facebook