Miercuri 24 Aprilie

Victor Ponta: Sunt gata să fiu verificat pentru acuzaţiile de plagiat! E mâna lui Băsescu


Premierul Victor Ponta a declarat că așteaptă să fie verificat în privința acuzațiilor de plagiat lansate de revista Nature.

"Bănuiesc că nu are nimeni nicio supriză, că preşedintele Băsescu a dat mesaje prietenilor săi şi domnului Funeriu să scrie despre asta. Am înţeles că am plagiat un profesor, care a scris prefaţa lucrării mele. E jenant să-l plagiez tocmai pe el. Sunt gata să fiu verificat", a declarat Ponta, de la aeroportul Henri Coadă.


Revista Nature il acuză pe premierul Victor Ponta că și-a plagiat "mai mult de jumătate din lucrarea de doctorat pe care a susținut-o în 2003".

"Premierul Victor Ponta a fost acuzat că a copiat largi secțiuni ale tezei de doctorat în drept din 2003, fără a cita sursele bibliografice corespunzătoare. Dacă acuzațiile se vor dovedi întemeiate, ar putea aparea presiuni publice pentru demisia lui Ponta, conform unor surse politice. În plus, acuzațiile ridica noi dubii în legătură cu capacitatea Guvernului de combatere a corupției în învățămantul superior", scrie revista Nature. Citește mai departe AICI.

 

Vezi DOVADA plagiatului lui Ponta

Comentarii Facebook