Victor Ponta despre Dragnea: Nu are viză de SUA

 

Victor Ponta a spus că mesajul Departamentului de Stat al SUA îi era adresat lui Liviu Dragnea și că liderul PSD nu are viză pentru a merge în SUA.

 

Mesajul Departamentului de Stat a picat prost. E prima dată când PSD se comportă ca FDSN în 1990 după mineriade, când nu mai vrea să se vadă nimeni cu el. Pentru membrii PSD e o chestiune, nu e ceva de fericire.

 

Problema e: PSD e extrem de loial liderului până când liderul, la un moment dat, pierde.

 

În acest moment PSD asigură guvernarea, iar puterea o exercită Dragea cu 2 – 3 oameni, Guvernul, Parlamentul, partidul sunt simple instrumente.

 

Am citit un mesaj public care, în mod sigur a fost dat şi în privat, iar domnul Dragnea, ori nu l-a înţeles, ori nu a vrut să îl accepte.

 

A considerat în mod greşit, pe un stil balcanic, că le dăm nişte bani mulţi, după care ăştia or să tacă din gură.

 

A fost un mesaj public pentru Liviu Dragnea. Mesajul SUA nu cerea un răspuns, era un mesaj pentru Dragnea.

 

A fost o greşeală să vorbeşti în numele Parlamentului.

 

Genul asta de răţoială am văzut-o la lideri latino - americani sau asiatici care se întorc, au în faţă o mie de suporteri, după care sună la ambasadă spun că au glumit.

 

Tocmai ne făcusem nişte aliaţi în ultimii ani. Ne strică Dragnea relaţia? Nu cred, dar cred că e ridicol să te răţoieşti la americani după ce nu ştii cum să ajungi acolo să faci o poză.

 

Dragnea e cel care in ianuarie a dat bani să îşi facă poze cu Trump la restaurant. De când esti aşa luptător anti-american? Aşa ceva nu se face. Te laudă trei apaludaci, după care, un an doi, nu înţelegi ce se întâmplă.

 

Dragnea poate merge mâine la Washington să se vadă cu cineva? Că ştiu că nu are viză. Cum sună asta? Ştiu acest lucru. Cum poţi fi şeful unui partid la guvernare în Europa şi să nu ai viză?!”, a comentat la Digi24 Victor Ponta.

 

Ponta a mai spus că Dragnea nu are ce căuta nici în cancelariile țărilor din UE, după scandalul cu bani furați din fondurile europene.

Comentarii Facebook