Victor Ponta: Cumnatul meu va plăti. I-am cerut iertare mamei mele

 

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat că cumnatul lui cercetat de DNA pentru fapte de corupție va plăti dacă a făcut ceva ilegal.

 

Firma pe care o administra cumnatul lui Ponta, Iulian Herţanu, fusese fondată pe numele mamei premierului. 

 

Victor Ponta a afirmat acum că şi-a cerut iertare mamei sale care are fi fost calomiată de un post de televiziune. 

 

Dacă a făcut ceva ilegal, cumnatul meu va plăti pentru asta. Eu nu voi juca o secentă de prost gust cu 'între justiţie şi fratele meu, aleg justiţia'. Nu voi face aşa ceva”, a declarat Victor Ponta făcând trimitere la o declaraţie a lui Traian Băsescu și fratele acestuia, Mircea.

 

Ponta a spus că este dezamăgit că mama lui a fost târâtă în acest scadal. ”I-am cerut iertare mamei mele care, după 72 de ani în care nici un vecin nu i-a reproşat nimic, a fost porcăită şi făcută în toate felurile la un post TV. După 72 de ani de viaţă onestă, a devenit cel mai rău om din lume şi acum mă simt vinovat faţă de ea. Ea nici măcar nu a fost chemată la DNA (...) Au implicat-o nişte indivizi care se ocupă de evaziune fiscală în presă în condiţiile în care procurorii au fost corecţi şi au spus că mama mea nu are nici o legătură cu această cauză”, a spus Victor Ponta.

 

Cumnatul premierului, Iulian Herţanu, şi alte trei persoane reţinute în dosarul ”Canalizare la Comarnic”, Mihail Coman, Vladimir Ciorbă şi Liviu Munteanu. Prejudiciul în dosar se ridică a aproximativ 2,3 milioane de euro.

 

Vezi AICI declarația VIDEO.

Comentarii Facebook